Skip to content

數字易經的啟示

十一月 3, 2015
算命就是迷信,命運就是命運,天生的,改不了!
數字易經,你聽過了嗎?
改了電話號碼,自己的磁場改了,命運就能改!
很多人說,什麼? 你肯定呃人,一定係,除非唔係!
B.M.告訴你,一個宗教或團體,不停的向你要錢,跟你說什麼破財擋災,要頻頻大堆金錢奉獻或做什麼神聖的事去催運,才是祈福黨。而你還沉迷追隨,這才是迷信!!!
你知道嗎?
事業上遇小人,頻頻白做兼做老襯,日日執屎執到火上腦……唉~ 我老闆又發癲,幾時先可以辭職?
自己創業,份糧都搵唔到,左一個叫你投資,加一個叫你加盟,點解想搵番份全職脫貧咁難?
我係老闆,個staff 日日唔生性,遲到又hea,明明見工時好精叻,炒定唔炒? 留又點先可以改變佢?
感情遇上了,卻頻頻俾人飛,臨門一腳都甩拖,結咗婚又離婚,是自己問題? 定係對方問題?
由細做藥煲,成人唔係仆到呢度損0個度瘀,仲要突然唔知點解出意外,傷到要入廠?
屋企有個皇太后,成日要話事,永遠有佢講無人講,講得自己好勁好叻,其他人都係垃圾,激到你嘔電?
阿仔日日唔返屋企,突然唔見人,又唔聽話,約親總遲到?
女友大女人,咩都要話事,又唔肯俾時間你陪你盡訴心中情?
日日就係想hea,抱住「可以hea 的話,不會郁~ 」嘅心態,點解會咁呢?
原來以上種種都係 注 定 的!!究竟咩事呀咁?咪你個電話號碼作祟咯!
你嘅電話號碼跟咗你幾耐? 你嘅電話就係你嘅第二磁場!
你又知唔知一睇電話,就能一窺對方是否一個理想嘅合作伙伴? 定係一個八婆八公超級小人?
你又知唔知一睇電話,就知你身體健康不健康,有無開刀入廠嘅磁場?
你又知唔知一睇電話,就知你有冇貴人命?
你又知唔知一睇電話,就知你有冇老闆命格?
你又知唔知一睇電話,就知對方是否花花公子,命犯桃花?
你又知唔知一睇電話,就知對方賭咩輸咩,投資咩都蝕住離埸?
ATM卡號碼可以知到你點花錢! 身分證可以算到你過去現在及未來!
數字就是那麼神奇! 因為人生每一天都會遇上不同的數字!改變你嘅電話就可以改變個人磁場,命運亦會跟住改變!
學懂數字易經,起碼衰時無咁衰,行好運時會更懂借運勢上升而籌謀,為人生低潮時作好準備。更重要的是為你的摯愛改變她/他的運勢!!
咪玩啦!學得識我轉行啦!嘿嘿…當你學成,就會知命,只會更活!在!當!下!
扥師兄師姐的鴻福,B.M.又名童顏師姐,學完更明白,命中有些東西是永遠不能改變,但你能改變自己,令逆境時更懂借力自強!
十一月19、20、21日三場數字易經免費公開課又招生啦!
時間:19:00-21:00
地點:佐敦柯士甸道柯士甸路20號好兆年行4樓401室 (千頌伊星星雞Fairyland/ 地庫百佳旁, CCC木球會對面)
有咩著數? 唔洗錢已經係著數! 來自台灣天才命理師、主講數字易經超過500場、亞洲數字易經專家兼兩岸交流協會會長林滿圓老師會免費給你做一個簡單的批算,呢個都係著數!! XDDD
有興趣報名?  請加WeChat:yippeople 葉師兄助理,或致電66726766報名(記住話係童顏師姐介紹喲!)。

這個slideshow需要JavaScript。

::N59香港班正課同學::

::N59香港班正課同學::

延伸閱讀:

數字易經Facebook 粉絲專頁: https://www.facebook.com/A9319/

No comments yet

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / 變更 )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / 變更 )

Facebook照片

You are commenting using your Facebook account. Log Out / 變更 )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / 變更 )

連結到 %s

%d 位部落客按了讚: